Dag 24: Thuiskomst
Volgens mij zijn we rond een uur of zeven geland. De ouders van Ronald kwamen ons afhalen van het vliegveld. Nadat we de koffers hadden gepakt en afscheid hadden genomen van de groep, stonden De ouders van Ronald al op ons te wachten. Was toch wel weer erg leuk om hun te zien. We hebben eerst even lekker een kopje koffie gedronken op Schiphol en daarna zijn we vertrokken op weg naar Schiphol. Mijn ouders nog even gebeld dat we veilig weer in Nederland waren. In de auto natuurlijk al van alles verteld over de vakantie, maar we waren ook redelijk moe. Maar je moet niet gaan slapen anders slaap je 's nachts niet meer. Wat was het trouwens vreselijk koud in Nederland. De overgang van 40 graden naar 0 of zelfs beneden nul is wel erg groot! Thuis aangekomen hebben we nog even bij de ouders van Ronald wat gedronken en toen was het echt naar huis. Maar voor even omdat we nog even bij de badmintonjeugd wilden gaan kijken aangezien zij hun laatste wedstrijd moesten spelen. We hadden geluk dat we tussen de middag bij De ouders van Ronald konden eten. 's Middags kwamen mijn ouders langs om ook van alles te horen over de reis. En 's avonds zijn we met ons achten, ouders van Ronald, mijn ouders en Marcel en Odylle (mijn broer was thuis gebleven, was ook net terug van wintersport(wat een verschil he? Wintersport en Kenia/ Tanzania?))uit eten geweest bij de Chinees. De vakantie zat er echt op.

Slotoverweging.
Ronald en ik hebben een geweldige reis achter de rug. Ervaringen en herinneringen die we nooit zullen vergeten! Iedereen die het kan moet zeker een keer naar Afrika gaan. Het is er zo mooi! Het is ook niet te beschrijven hoe mooi alles is. Je kunt hooguit een indruk krijgen door het lezen van het reisverslag. Maar reken maar dat in het echt het nog minstens 1000 keer mooier is. Er zijn gewoon geen woorden te vinden om aan te kunnen duiden hoe mooi deze reis was. De landen zelf zijn prachtig. Schitterende uitzichten, het vriendelijke volk, zo vrolijk, zonder dat ze wat hebben. Het dierenrijk, geweldig om de dieren in hun eigen leefomgeving te zien. En de gezelligheid van de groep.
"Fantastisch", "adembenemend" en "overweldigend", en deze woorden dekken de lading van de vakantie nog niet eens. Iedereen die twijfelt over een vakantie: gewoon doen: niemand pakt je de herinneringen meer af, en die zijn veel meer waard dan je in geld kunt uitdrukken!